X
تبلیغات
آشپــزی سريــع - آموزش تصویری ژله فرفری

آشپــزی سريــع

آشپزی راحت و لذت بخش

آموزش تصویری ژله فرفری



مواد لازم:

مارشملو         2عدد که به قطعات کوچک بریدم

ژله بلو بری      1 بسته


ابتدا ژله را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده و درون ماکروفر یا به صورت بن ماری(روی بخار آبجوش) خوب حل می کنیم و بعد مارشملو را اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم(درون ماکروفر یا به صورت بن ماری) تا مارشملو خوب درون ژله ذوب شود.

بعد درون ظرف مستطیلی شکل را چرب میکنیم و مایع درون آن ریخته.

بعد درون یخچال میزاریم به مدت 45 دقیقه الی 1 ساعت تا خودشو بکیره بعد از یخچال در میاریم و زیر آب گرم گرفته و رولش میکنیم .


























+ نوشته شده در  90/06/01ساعت   توسط شقايق بالندری  |