آشپــزی سريــع

آشپزی راحت و لذت بخش

انواع غذاها با بنیه

غذاها با بنیه

::: بنیه مرغ و گل کلم :::

http://picture.marshalclub.org/Archive/18638.aspx


مواد لازم: مرغ پخته 2/1 عدد
گل کلم کوچک پخته شده 1 عدد
پیاز 1 عدد
تخم مرغ متوسط 4 عدد
نمک فلفل ادویه دلخواه به مقدار لازم
محلول زعفران غلیظ به میزان لازم
روغن 2 ق س
شیر1 پ
جوش شیرین 1 ق چ
آرد سفید 1 و 3/1 پ
روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه :
مرغ پخته شده را به قطعات دلخواه تقسیم نمائید. گل کلم آب پز یا بخار پز رابه گل های کوچک تقسیم نمایید پیاز را بصورت ورقه برش نموده سپس ورقه ها را از هم جدا و بصورت حلقه درآورید. ابتدا تخم مرغ را با نمک و فلفل و ادویه دلخواه و محلول زعفران با همزن بزنید سپس سایر مواد را اضافه کرده و هم زده آرد را بتدریج افزوده با همزن بزنید تا مایه ای یکدست بدست آید سپس ابتدا قطعات فوق را در مایه فرو برده سپس در روغن شناور گرم شده سرخ نمائید حلقه های پیاز را هم ابتدا در آرد سفید غلتانده در مایه بنیه فرو برده سپس در روغن شناور گرم شده سرخ نمایید.

::: بنیه فیله :::

مواد لازم برای خمیر بنیه :

دو قاشق روغن مایع

کمی زعفران دم کرده

تخم مرغ کامل 3عدد

نصف لیوان شیر یا یک لیوان ماست (یا دلستر)

بکینگ پودر دو قاشق چ

پودر سیر، پودر پیاز، پودر آویشن یا کاکوتی به مقدار لازم

کمی نمک و پودر فلفل قرمز

قرص سوپ یکعدد

آرد سفید یک لیوان

فیله مرغ

کورن فلکس ( خرد شده . خیلی پودر و نرم نشه)

روغن فراوان برای سرخ کردن

طرز تهیه:

آرد سفید رو توی یک ظرف صاف بریزین . فیله ها رو داخلش بزنین تا کاملا آردی بشه و توی مواد خمیر بنیه بزنین .سپس داخل کورن فلکس کوبیده شده آغشته کنین . و بعد توی روغن داغ سرخ کنین . روغن باید توی ظرف گودی باشه که تمام جسم فیله مرغ رو بپوشونه .بعد رو یدستمال کاغذی آشپزخونه قرار بدین تا روغن اضافی جذب دستمال بشه . بعد با سس دلخواه خودتون صرف کنین.


::: جوجه چینی با سس تاتار :::

http://picture.marshalclub.org/Archive/18640.aspx

مواد لازم:


فیله مرغ 1 کیلو
کره 50 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه:
آرد 2 پیمانه
دلستر 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
جوش شیرین 0.5 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع 0.5 پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس تاتار:
سس مایونز 3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ پخته 1 عدد
خیارشور متوسط 4 عدد
پیازچه یا پیاز ریز شده 2 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری
خردل 1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری
سویا سس 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:میتوان به جای فیله مرغ از میگو، ماهی و انواع سبزیجات استفاده کرد فیله ها را حدود 5 دقیقه در کره تفت میدهیم فقط در حدی که یک بخار کوتاه به فیله مرغ داده شود بیشتر از آن نمیپزیم چون سفت میشود روغن را داغ میکنیم دلستر را در ظرفی ریخته و شیر و تخم مرغ را اضافه کرده با همزن دستی هم میزنیم جوش شیرین و بکینگ پودر و فلفل و نمک و روغن را اضافه میکنیم و آرد را هم اضافه میکنیم (آرد را آرام و کم کم اضافه میکنیم) این خمیر وقتی آماده شد باید آن را در یخچال گذاشت و 2 ساعت به آن استراحت داد اگر بیش از سه چهار ساعت این خمیر بماند کیفیت خود را از دست میدهد تا وقتی هم میزنیم که کامل صاف شود بعد داخل یخچال میگذاریم. برای تهیه سس: سس هم باید 2 یا 3 ساعت قبل آماده شود (این سس فرانسوی است) تخم مرغها را که خرد کرده ایم داخل ظرفی ریخته و خیارشور ریز رنده شده که آب آن را گرفته ایم را اضافه میکنیم پیازچه ریز شده و جعفری خرد شده و خردل اضافه میکنیم آب لیمو را اضافه کرده و سویاسس را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم میتوان سس کچاب هم اضافه کرد برای تهیه غذا فیله ها را داخل خمیر آماده شده میریزیم اگر به جای فیله مرغ از میگو استفاده میکنید میگو نیازی به از قبل پخته شدن ندارد اما از شب قبل آنها را در یک عدد پیاز خرد شده و کمی آبلیمو یا سرکه میخوابانیم تا بوی نامطبوع آن گرفته شود و موقع مصرف داخل آبکش میریزیم تا فقط خود میگو بماند بعد داخل خمیر میریزیم تا سرخ کنیم. روغن که کامل داغ شد فیله ها را آغشته به خمیر کرده و داخل روغن می اندازیم تا کامل برشته شود بعد از اینکه کامل سرخ شد داخل سبد یا کاغذ قرار میدهیم تا روغن اضافه گرفته شود (در حین سرخ کردن اگر خمیر از روی فیله جدا شد اضافه های خمیر را از ظرف خارج میکنیم) فیله ها را داخل ظرف پشت و رو میکنیم تا کامل سرخ شود.

::: بنیه میگو :::

http://picture.marshalclub.org/Archive/18639.aspx

مواد لازم:

میگوی پاک کرده 1 کیلو

لیمو ترش 1 تا 2 عدد

شیر 2/1 پیمانه

ماءالشعیر 3/1 پ

محلول زعفران 1 ق س

سس تند ( تا با سکو) 1 ق چ پودر

خمیر ترش فوری 1 ق س

فلفل قرمز یا پاپرکیا 4/1 ق چ

آرد سفید 1 پیمانه

سفیده تخم مرغ 4 عدد

نمک فلفل به مقدار لازم

جعفری خرد شده 1 ق س

فیله گوجه فرنگی ریز شده 1 ق س

آرد اضافی به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

سس تارتار 1و 2/1 پیمانه


طرز تهیه :

ابتدا در پشت میگو شکاف کم عمقی ایجاد کرده روده آنرا خارج نمائید سپس آنرا شسته و در صافی قرار دهید میگوهای شسته شده را با آب لیمو ترش و نمک آغشته نمایید و با دست زیرورو کنید و برای 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود کلیه مواد را غیر از سفیده تخم مرغ با همزن بزنید تا مخلوط شود سپس آرد را بتدریج اضافه نمایید تا یکدست شود در ظرفی دیگر سفیده های تخم مرغ را با کمی نمک بزنید تا سفید و سفت شود سپس با مایه فوق مخلوط نمایید غلظت مایه مانند ماست باشد سپس در ظرف محتوی مایه گذاشته و برای یکساعت در هوای معمولی ( 30 درجه ) استراحت دهید سپس جعفری و فیله گوجه فرنگی ریز خرد شده را اضافه مخلوط نمایید ابتدا میگوهارادر آرد سفید غلتانده دم آنرا در دست گرفته در مایه بنیه فرو برده سپس در روغن شناور داغ شده سرخ نمایید و با سبزیجات مورد نظر تزئین و با سس تار تار سرو نمایید .

::: بنیه ماهی :::

http://picture.marshalclub.org/Archive/18637.aspx


موارد لازم:

مواد لازم برای خمیر بنیه :

دو قاشق روغن مایع

کمی زعفران دم کرده

تخم مرغ کامل 3عدد

شیر نصف لیوان

یا ماست یک لیوان و یا دلستر یک لیوان

بکینگ پودر دو قاشق چای خوری

ادویه گرام ماسالا و پودر سیر

آرد سفید یک لیوان

ماهی شیر تکه کرده یک کیلو ( میگو یک و نیم کیلو )

کمی نمک

روغن فراوان برای سرخ کردن

طرز تهیه :
ماهی را از قبل چند ساعت در آب نمک خیس میکنیم .اینکار باعث میشه ماهی خوشمزه تر بشه و موقع سرخ کردن از هم وا نره ... بعد میشوییم و در کمی ماست و زعفران و پیاز قرار میدیم ...در واقع مارینه یا مزه دار میکنیم . این مواد بنیه رو با هم مخلوط میکنین و از آرد به اندازه ای داخل مایه میریزین و مخلوط میکنین که غلظتش مثل ماست بشه . ماهی ها را از قبل با چند قاشق ماست و پیازخرد شده مارینه میکنیم وبعد پیازها رو کنار میزنیم و تکه های ماهی رو در داخل مایه خمیر بنیه زده و سپس در داخل یک شیرجوش یا قابمله ای که دیواره بلندی داره با روغن فراوان سرخ میکنیم . در بین سرخ کردن بهشون نمک میزنیم .....( اگه از قبل تو مواد خمیر بنیه نمک بزنین پف اون کمتر میشه ) و در حین سرخ کردن ، تکه های کوچک خمیر رو از داخل روغن جمع میکنیم . گاهی که ماهی و مواد ما زیاد هستش اگه لازم باشه ( در اواسط کار روغن کف میکنه ) روغن رو یکبار تعویض میکنیم . این خوراک بنیه رو میتونین با پلو مکزیکی که در قسمت پلو ها اومده سرو کنین.

نکته : از ماالشعیر ساده هم میشه استفاده کرد .آرد به اندازه ای لازمه که غلظت مایه مثل ماست بشه .ماهی شیر مورد مصرف باید قبلش پاک کرده و شسته بشه ( فیله بدون تیغ و استخوان ) . نمک هم در حین سرخ کردن باید به غذا اضافه بشه تا پف بنیه بیشتر باشه

::: بنیه پیاز :::

http://picture.marshalclub.org/Archive/18636.aspx

مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد
آرد سفید 1 پیمانه یا 125 گرم
روغن مایع دو قاشق غ
جوش شیرین 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

ازماست و یا ماالعشیر یا آبجو بجای شیر میتوان استفاده کرد . که اگه با ماالشعیر تهیه کردین بهتره مایه یکساعت استراحت کنه .نمک در حین سرخ کردن اضافه بشه . جوش شیرین رو در شیر حل کنین و تخم مرغ و سپس آرد و روغن رو هم اضافه کنین و خوب هم بزنین تا کاملا یکدست مثل ماست چکیده بشه .دقت کنید که با سرد شدن بنیه ها پف اون کمتر میشه ...پس بهتره داغ داغ سرو بشه . همه را با هم را تركيب كرده و سپس آرد را اضافه كرده و با همزن مخلوط ميكنيم تا غلظت آن مانند ماست چکیده شود و از قاشق به راحتی نریزد . دوستان عزیز توصیه کردن به مایه نمک زده نشه که قطعات کم پف نشه . بهتره هنگام سرخ شدن در روغن بهشون نمک بزنین . حالا حلقه های پیاز رو داخل مواد زده و بعد در روغن داغ ریخته و سرخ کنین .

+ نوشته شده در  90/04/14ساعت   توسط شقايق بالندری  |