X
تبلیغات
آشپــزی سريــع - فوت و فن آشپزي سريع براي مهمان سر زده

آشپــزی سريــع

آشپزی راحت و لذت بخش

فوت و فن آشپزي سريع براي مهمان سر زده

http://www.tak-electric.org/collection3/food.jpg

در مواقع رسيدن مهمان سر زده اين 3 نکته را از ما داشته باشيد:

1) فر يا گاز را گرم کنيد: قبل از اين‌که حتي دستانتان را براي پخت غذا بشوييد، گاز يا فر را روشن کنيد تا داغ شود. حتي مي‌توانيد کتري را روي گاز بگذاريد تا جوش بيايد. در اين صورت 15 دقيقه تا گرم شدن فر، جلو مي‌افتيد. 

2) سازمان‌دهي کنيد: رمز آشپزي سريع، مديريت مواد و وسايل است. تمام موادغذايي و ظروف را آماده کنار دست‌تان بچينيد. دستور چند غذاي ساده را از قبل به خاطر بسپاريد تا مجبور نباشيد دنبال آن برويد.


3) اندازه‌ها را کم کنيد: سومين فرمان براي موفقيت در آشپزي سريع در اين مواقع، اندازه‌ي غذاست. هر چه اندازه و مقدار مواد اوليه کمتر باشد، غذا سريع‌تر آماده مي‌شود.


   و چند دستور غذاي فوري :

ميگو پفکي:
 تمام مواد را با هم مخلوط کنيد و نيم ساعت بگذاريد تا پف کند.
سپس مخلوط را در ماهي‌تابه سرخ کنيد تا شبيه املت شود. اين غذا را با سبزي و گوجه‌فرنگي مي‌توانيد تزيين کنيد. 


کوفته

گوشت                                      250 گرم
جعفري ساطوري                         200 گرم
برنج نيم‌پز                                   يک استکان
پياز سرخ‌کرده                              3 قاشق غذاخوري
رب گوجه‌فرنگي                            يک قاشق غذاخوري
گوجه‌فرنگي                                 3 عدد
فلفل دلمه‌اي                               2 عدد
نمک و فلفل و ادويه و زردچوبه         به ميزان لازم
تخم‌مرغ                                       1 عدد
آبليمو                                         1 قاشق غذاخوري
شکر                                          1 قاشق چايخوري

گوشت را با 2 قاشق پياز سرخ‌کرده و ادويه و زردچوبه و فلفل کاملا ورز دهيد. سپس سبزي و برنج و تخم‌مرغ را اضافه کنيد و باز ورز بدهيد تا حالت چسبندگي پيدا کند.
سپس از اين مايع، گلوله‌هايي به اندازه 2تا تخم مرغ برداريد و در روغن داغ سرخ کنيد و برگردانيد تا همه طرفشان سرخ شود.
حالا در روغن باقيمانده، رب را تفت بدهيد و فلفل و نمک و شکر و آبليمو و سپس پياز سرخ‌کرده و يک ليوان آب را بيفزاييد و بگذاريد جوش بيايد. اين، سس کوفته شماست. فلفل دلمه و گوجه‌فرنگي را حلقه کنيد و کف يک قابلمه‌ي بزرگ، 1 رديف از هر کدام بچينيد و سپس روي آنها کوفته‌هاي سرخ‌کرده را فقط در يک رديف بچينيد و يک رديف ديگر از گوجه‌فرنگي و فلفل دلمه‌اي روي آنها بچينيد.
 بعد نصف سس را که بايد جوش باشد تا کوفته‌ها وانرود، رويشان بريزيد. بعد از يک ربع، بقيه‌ي سس را روي کوفته‌ها بريزيد. تقريبا بعد از يک ربع ديگر، وقتي کوفته 4 تا 5 قاشق غذاخوري آب داشت، غذا حاضر است. کوفته‌ها را در ظرف تخت بچينيد و آبش را همراه گوجه‌فرنگي و فلفل پخته، مانند سس، روي آن بدهيد.


بيف استروگانف

گوشت مغز ران گوساله يا راسته پاک کرده        يک کيلو
روغن يا کره                                                100 گرم
پياز متوسط                                                3 تا 4 عدد
آرد                                                            يک قاشق سوپ‌خوري سرخالي
خامه                                                        150 گرم
سيب‌زميني پشندي                                    1 کيلو و نيم
نمک و فلفل                                                به مقدار کافي
روغن فراوان براي سرخ‌کردن سيب‌زميني
سس سفيد                                               يک دوم پيمانه

پياز را خلال کنيد و در روغن سرخ کنيد تا طلايي شود. گوشت را ورقه‌ورقه و بعد خلال کنيد و بشوييد و داخل پياز بريزيد. حرارت را ملايم کنيد و در ظرف را بگذاريد تا گوشت بپزد، ولي زياد له نشود و آب گوشت تمام شود. بعد آرد را داخل گوشت بريزيد. نصف ليوان آب اضافه کنيد و بگذاريد دو سه جوش بزند و سس آن غليظ شود. سيب‌زميني‌ها را پوست بکنيد و با دست يا ماشين مخصوص، بلند و باريک، به نازکي چوب کبريت، خلال کنيد و بشوييد و در صافي بريزيد تا آبش کاملا گرفته شود. روغن را خوب داغ کنيد و سيب‌زميني را داخل روغن سرخ کنيد. سيب‌زميني را زياد در روغن هم نزنيد، چون له مي‌شود؛ فقط گاهي با احتياط آنها را جابه‌جا کنيد. وقتي سيب‌زميني سرخ و برشته شد با کفگير از داخل روغن بيرون آوريد و در صافي بريزيد تا روغن اضافي‌اش گرفته شود. گوشت را در ديس قرار دهيد، خامه و سس سفيد را روي گوشت بدهيد و سيب‌زميني آماده را در اطراف گوشت بريزيد.


سري 3 جلدي آشپزي سريع


همراه با نكات تغذيه
گردآورنده : شقايق بالندري

جلد اول : كباب - كوكو - دلمه - سوپ
جلد دوم : غذاهاي مايكروفري - غذاهاي دريايي و ماهي
جلد سوم :‌ سالاد - دسر - سس - نوشيدني

براي سريع و آسان پختن غذا

در سراسر ايران با خريد پستي ابتدا كالا را تحويل گرفته سپس هزينه را پرداخت كنيد

http://shb.ir/images/19702_1240331536.jpg

+ نوشته شده در  88/04/26ساعت   توسط شقايق بالندری  |